בובקט מחיר

לפרטים ומידע נוסף כתבו לנו
תוכן עניינים

בובקט מחירחושבים לשכור או לרכוש בובקט? אם אתם קבלנים בתחום הבנייה סביר להניח שאתם כבר מכירים את הבובקט, כלי עבודה מעולה שמסייע לנו במגוון רחב של עבודות בנייה, עפר, כבישים, שיפוץ והרשימה עוד ארוכה. המאפיין העיקרי של בובקט הוא הגודל שלו, ובהתחשב בגודל אנחנו נוכל להיות בעלי גישה למקומות שלרוב לא יהיה לנו גישה אליהם עם כלי צמ"ה כאלה ואחרים. 

בובקט מחיר – מה זה?

אם אתם מתבלבלים בין מיני מחפרון ובין בובקט, תבינו שמדובר על אותו כלי רק עם שם אחר. השם "בובקט" נקרא על שם החברה המייצרת, ומאז הפך למעין מילת סלנג עבור אותו כלי עבודה. בובקט אינו כלי צמ"ה באופן מוחלט, מכיוון שניתן לגשת איתו למקומות צרים וקטנים, וזאת הסיבה לביקוש הגדול שיש לכלי זה. כלי צמ"ה לרוב יהיו גדולים ולא ניתן יהיה להיעזר בהם במקומות צפופים כמו רחבי העיר, עבודות פינוי פסולת ואחרים. לכן, בובקט הפך לכלי מבוקש בתחום הבנייה, וכמעט כל קבלן בנייה משכיר או רוכש לפחות בובקט אחד בשביל ליישם פרויקטים כאלה ואחרים. הבובקט דומה במראה שלו לטרקטור, אבל רק בקטן. חלקיו הקדמיים של הבובקט ניתנים להחלפה, ניתן להחליף לכף חפירה, מזלג או מקדחה.

כדי לעבוד עם בובקט צריך להיעזר באדם שיש לו רישיון והסמכה לנהיגה וביצוע מלאכות באמצעות בובקט. בשביל לקבל את הרישיון המיוחל על בעל המקצוע לעבור קורס הכולל דיני תעבורה, נהלים, בטחון, הכרת המכונה, הפעלת המכונה וכלים חקלאיים. התנאים לקבלת הרישיון כוללים עשר שעות עיוניות ו-24 שעות מעשיות.

עדיף לשכור בובקט או לרכוש?

בתור בעלי מקצוע תוכלו לשאול את עצמכם עד כמה משתלם לשכור פעם אחר פעם בובקט, ואולי עדיף לרכוש אחת? עם זאת, צריך להסתכל על התמונה הכוללת. מה תדירות השימוש שלכם בבוקבט? מה סך ההוצאות שלכם והאם קיימת כדאיות לרכישת בובקט. אמנם מדובר על השקעה לטווח ארוך, אבל יש לקחת בחשבון גם השכרת שירותי מפעיל, אחסון בובקט, ביטוח, הוצאות דלק ובלאי טבעי. לכן, רבים בוחרים לשכור בובקט כי לרוב השימוש בו אינו לאורך כל זמן הפרויקט אלא לכמה ימים בדרך כלל בתחילת הפרויקט לצורך פינוי פסולת וכד'. ריכזנו עבורכם מחירון בשביל להשוואת בין בובקט מחיר להשכרה ובין בובקט מחיר לרכישה. 

בובקט מחיר – מחירון השכרה ורכישה

סוג כלי עבודה השכרה רכישה הערות
בובקט 250-350 ש"ח 65,000-95,000 ש"ח (יד שניה) השכרה שעתית
בובקט על גלגלים 950-2,000 ש"ח 20,000-45,000 ש"ח (מעל 10 שנים על הכביש) השכרה יומית (כולל מפעיל)
בובקט זחלי 1,500 ש"ח-2,400 ש"ח 35,000-80,000 ש"ח (מעל 10 שנים על הכביש) השכרה יומית (כולל מפעיל)
מפעיל בובקט 100-300 ש"ח שכר שעתי 250-700 ש"ח שכר יומי אם יש לכם רישיון לבובקט לא תצטרכו לשכור שירותי מפעיל. כאשר מדובר על שכר חודשי, המחיר מתחיל מכ-8,000 ש"ח.
הובלת בובקט לאזור העבודה המחיר להובלה נע בין 250 ש"ח ועד 600 ש"ח בהתאם למיקום בו אתם נמצאים.

קראו עוד: בובקט להשכרה

סוגי בובקט

לאחר שהכרנו את המחירים, נרצה לדעת איך לבחור את הבובקט המתאים. יש שני סוגים עיקריים של בובקט עליהם נדון כעת, בובקט על גלגלים ובובקט זחלי:

  • בובקט גלגלים – מדובר על בובקט שכמו השם שלו, הוא נע על גלגלים ולא על זחל. השימוש בגלגלים נכון למקרים של עבודות עפר, עבודות כביש וגם עבודות במבנים מסודרים ובחצרות. היתרון של עבודה על גלגלים היא הניידות שיש לכלי העבודה ובדרך כלל יהיה מדובר על בובקט קטן או בשמו המקורי "מיני בובקט". בובקט על גלגלים הוא יותר עדין, ולכן הוא גם לא יכול לשאת משקלים כבדים בהשוואה לבובקט שנע על זחל. בכל פעם שאתם שוכרים בובקט תוכלו לראות מה המשקל המקסימלי אותו הכלי יכול לשאת.
  • בובקט זחל – בובקט זחל דורש יותר תשומת לב, מכיוון שהתחזוקה שלו גבוהה יותר. עם זאת, יש מקרים בהם אנחנו נהיה חייבים להיעזר בבובקט עם זחל, כמו תנאים חקלאיים, מקומות שאינם מישוריים וברוב המקרים אנחנו נעזר בו בתחילת פרויקט לאחר הריסה. המחיר של בובקט זחל ברוב המקרים יהיה גבוה מאשר בובקט על גלגלים, אך לא בפער משמעותי.

מלבד לשני הסוגים העיקריים האלה, נוכל לראות עוד דגמים שונים שבאים לידי ביטוי בממדים של הבובקט, באופן המיגון שלו ובאפשרויות החלפה של חלקים במכשיר. לרוב כאשר זה הפרויקט הראשון שלנו או מבין הראשונים, אנחנו לא נוכל לדעת בדיוק באיזה כלי מומלץ לבחור ולכן, ככל שאתם בוחרים במקום מקצועי לשכור או לרכוש ממנו את כלי העבודה, בעלי המקום יוכלו לסייע לכם לבחור את הכלי המתאים ועליכם יהיה רק לאתר את סוג העבודה. 

אודותינו

ברוכים הבאים לאתר שלנו!

השכרת מחפרון, השכרת בובקט ועבודות עפר עם החברה המובילה בארץ. אנחנו מציעים שירות מקצועי ואיכותי עם המון ותק ונסיון בתחום.

התקשרו עכשיו